I Still See You 2018

  • 6.5 591 stemmen
  • 98 min
  • Thriller Fantasie
Trailer afspelen

Tien jaar geleden zorgde een Apocalyps ervoor dat de wereld geteisterd werd door geesten. Nu ontvangt Veronica "Roni" Calder een dreigend bericht dat weleens verband kan houden met deze bovennatuurlijke krachten. Ze krijgt hulp van haar mysterieuze klasgenoot Kirk en daalt af in de schaduwwereld waar de grens tussen de levenden en de doden vervaagt.


Stream I Still See You (2018) online in België

Wil je I Still See You (2018) kijken? Is de film I Still See You met Bella Thorne te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je I Still See You kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film I Still See You te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. I Still See You (2018) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop I Still See You (2018)
Huur I Still See You (2018)
Download ondertiteling voor deze film I Still See You (2018)
WEB-DL.DD5.1.H264-FGT Downloaden
I.Still.See.You.2018.LiMiTED.1080p.BluRay.x264-VETO Downloaden
I.Still.See.You.2018.LiMiTED.BDRip.x264-VETO Downloaden
I.Still.See.You.2018.BluRay.1080p.DTS.5.1.x264-FraMeSToR Downloaden
I.Still.See.You.2018.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 27 september 2018
  • Speelduur 98 minuten
  • Genres Thriller & Fantasie
  • Productiebedrijven Reliance Entertainment, Gold Circle Films, Lionsgate, Good Universe & Motion Picture Capital
  • Productielanden Canada, India, United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden High school, Based on novel or book, Supernatural, Post-apocalyptic future, Murder, Apocalypse, Death & Ghost.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

I Still See You (2018) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. I Still See You (2018) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film I Still See You (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film I Still See You (2018) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film I Still See You (2018) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je I Still See You (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film I Still See You (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film I Still See You (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

I Still See You (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

I Still See You (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

I Still See You (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

I Still See You (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film I Still See You (2018) met Bella Thorne kopen of huren op Apple TV in België.