A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 2009

  • 4.8 67 stemmen
  • 95 min
  • Komedie Drama Thriller
Trailer afspelen

Wang is een sombere, sluwe en hebzuchtige eigenaar van een noedel winkel in een woestijnstadje in China. Zijn verwaarloosde vrouw met scherpe tong is verwikkeld in een geheime affaire met Li, een van Wangs werknemers. Li is een timide man en houdt met tegenzin het wapen vast dat zijn geliefde heeft gekocht om haar man te vermoorden. Maar Wang houdt elke beweging in de gaten. Hij koopt patrouilleofficier Zhang om om het illegale stel te vermoorden. Het lijkt een perfect plan: de affaire zal wreed, bloedig maar bevredigend eindigen, zo denkt hij. De even slechte Zhang heeft een eigen agenda. Naarmate het plot zich ontvouwt, zal er meer bloed vloeien en zal er steeds meer geweld uitbreken.


Stream A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 (2009) online in België

Wil je A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 (2009) kijken? Is de film A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 met Sun Honglei te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 11 december 2009
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Thriller
  • Productiebedrijven Beijing New Picture Film Co. Ltd. & Film Partner International
  • Productielanden China

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 (2009) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 (2009) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 (2009) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. A Woman, a Gun and a Noodle Shop 三枪拍案惊奇 (2009) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.