Amar (2017) poster

Amar 2017

  • 5.1 497 stemmen
  • 105 min
  • Romantiek

Laura en Carlos houden van elkaar alsof elke dag hun laatste is. Gedreven door de wens om haar eigen leven te bepalen en los te komen van de controle van haar moeder, droomt Laura ervan om zwanger te raken. Beiden zoeken naar hun plaats in deze wereld, maar één jaar later en een klein beetje volwassener, is hun diepe passie nog slechts een herinnering.


Stream Amar (2017) online in België

Wil je Amar (2017) kijken? Is de film Amar met María Pedraza te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Amar kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Amar (2017) streamen op Netflix.

Stream Amar (2017) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 21 april 2017
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Romantiek
  • Productiebedrijven Avalon Productions & TVE
  • Productielanden Spain & United States of America
  • Trefwoorden Romance & Love.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Amar (2017) met María Pedraza is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Amar (2017) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Amar (2017) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Amar (2017) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Amar (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Amar (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Amar (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Amar (2017) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Amar (2017) onbeperkt gratis kijken.

Amar (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Amar (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Amar (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Amar (2017) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.