Marie-Francine (2017) poster

Marie-Francine 2017

  • 5.4 222 stemmen
  • 95 min
  • Komedie

Marie-Francine is een vrouw van in de vijftig. Haar huwelijk draait uit op een breuk en ze verliest bovendien nog haar baan als onderzoekster. Hierdoor wordt ze verplicht van terug te keren naar haar ouders. Deze slapen elk in een aparte kamer, waardoor er voor Marie-Francine slechts plaats is op een slaapbank in de woonkamer. Omdat ze denken het voor haar goed te doen, openen ze in de buurt een winkel waar ze elektronische sigaretten kan verkopen.


Stream Marie-Francine (2017) online in België

Wil je Marie-Francine (2017) kijken? Is de film Marie-Francine met Valérie Lemercier te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Marie-Francine kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Marie-Francine (2017) streamen op Sooner. Het is mogelijk om de film Marie-Francine te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Marie-Francine (2017) is te huur op Google Play Movies & Sooner om online te kijken.

Stream Marie-Francine (2017) gratis
Koop Marie-Francine (2017)
Huur Marie-Francine (2017)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 31 mei 2017
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Gaumont Distribution
  • Productielanden France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Marie-Francine (2017) met Valérie Lemercier is te streamen op Sooner. Marie-Francine (2017) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Marie-Francine (2017) kan je in België huren op Google Play Movies & Sooner.

Momenteel kun je Marie-Francine (2017) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Marie-Francine (2017) is te koop op streamingdienst Google Play Movies & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Marie-Francine (2017) huren op Google Play Movies & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Marie-Francine (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Marie-Francine (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Marie-Francine (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Marie-Francine (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Marie-Francine (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Marie-Francine (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Marie-Francine (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Marie-Francine (2017) met Valérie Lemercier kopen of huren op Apple TV in België.