C'est beau la vie quand on y pense 2017

  • 5.7 83 stemmen
  • 95 min
  • Drama Komedie
Trailer afspelen

Loïc Le Tallec was in zijn jonge jaren autocoureur. Nu hij zestig is komt hij aan de kost door auto's te verkopen. Hij heeft zich nooit echt veel van zijn zoon aangetrokken. Wanneer deze laatste omkomt in een verkeersongeval, zit Loïc diep in de put. Het blijkt dat hij zijn hart geschonken heeft voor een transplantatie. Loïc heeft maar één doel voor ogen: de persoon terugvinden die nu leeft met het hart van zijn zoon. Hij ontdekt dat het Hugo is, een jongeman die door dat nieuw hart volstrekt onredelijk en oncontroleerbaar is geworden. Hun ontmoeting belooft explosief te worden.


Stream C'est beau la vie quand on y pense (2017) online in België

Wil je C'est beau la vie quand on y pense (2017) kijken? Is de film C'est beau la vie quand on y pense met Gérard Jugnot te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je C'est beau la vie quand on y pense kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je C'est beau la vie quand on y pense (2017) streamen op Sooner. Het is mogelijk om de film C'est beau la vie quand on y pense te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. C'est beau la vie quand on y pense (2017) is te huur op Google Play Movies & Sooner om online te kijken.

Stream C'est beau la vie quand on y pense (2017) gratis
Koop C'est beau la vie quand on y pense (2017)
Huur C'est beau la vie quand on y pense (2017)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 12 april 2017
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Drama & Komedie
  • Productiebedrijven Les Films du Premier & Les Films du 24
  • Productielanden France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film C'est beau la vie quand on y pense (2017) met Gérard Jugnot is te streamen op Sooner. C'est beau la vie quand on y pense (2017) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. C'est beau la vie quand on y pense (2017) kan je in België huren op Google Play Movies & Sooner.

Momenteel kun je C'est beau la vie quand on y pense (2017) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film C'est beau la vie quand on y pense (2017) is te koop op streamingdienst Google Play Movies & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film C'est beau la vie quand on y pense (2017) huren op Google Play Movies & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je C'est beau la vie quand on y pense (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film C'est beau la vie quand on y pense (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film C'est beau la vie quand on y pense (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

C'est beau la vie quand on y pense (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

C'est beau la vie quand on y pense (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

C'est beau la vie quand on y pense (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

C'est beau la vie quand on y pense (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film C'est beau la vie quand on y pense (2017) met Gérard Jugnot kopen of huren op Apple TV in België.