Peter Pan Goes Wrong 2016

  • 7.4 56 stemmen
  • 65 min
  • Komedie Familie Muziek
Trailer afspelen

Het Olivier Award-winnende Mischief Theatre brengt Peter Pan Goes Wrong naar BBC One. Als onderdeel van haar inzet voor gemeenschapstheater heeft de BBC The Cornley Polytechnic Drama Society, een amateurdramagroep, de opdracht gegeven om de JM Barrie-klassieker opnieuw te creëren als onderdeel van hun feestelijke programmering. Maar kunnen ze het afleren? Verteld door David Suchet en gefilmd voor een live publiek, zie hoe Peter Pan door de lucht vliegt, Captain Hook en zijn piraten op drift raken in de lagune, en Tinkerbell het podium zal verlichten in een prachtig elektrisch kostuum... wat kan er misgaan?! Met hun kenmerkende komische chaos kun je hilarische stunts, chaos, technische haperingen, vliegongelukken en castconflicten verwachten op weg naar Neverland met hilarische en rampzalige gevolgen.


Stream Peter Pan Goes Wrong (2016) online in België

Wil je Peter Pan Goes Wrong (2016) kijken? Is de film Peter Pan Goes Wrong met David Suchet te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Peter Pan Goes Wrong kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 31 december 2016
  • Speelduur 65 minuten
  • Genres Komedie, Familie & Muziek
  • Productiebedrijven BBC
  • Productielanden United Kingdom

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Peter Pan Goes Wrong (2016) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Peter Pan Goes Wrong (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Peter Pan Goes Wrong (2016) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Peter Pan Goes Wrong (2016) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Peter Pan Goes Wrong (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Peter Pan Goes Wrong (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Peter Pan Goes Wrong (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Peter Pan Goes Wrong (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Peter Pan Goes Wrong (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Peter Pan Goes Wrong (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Peter Pan Goes Wrong (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Peter Pan Goes Wrong (2016) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.