L'orribile segreto del Dr. Hichcock 1962

  • 5.8 59 stemmen
  • 88 min
  • Horror
Trailer afspelen

Het is het jaar 1885 en de necrofiele Dr. Hitchcock drogert zijn vrouw graag voor seksuele begrafenisspelletjes. Op een dag dient hij per ongeluk een overdosis toe en vermoordt haar. Enkele jaren later hertrouwt hij, met de bedoeling het bloed van zijn nieuwe bruid te gebruiken om het rottende lijk van zijn eerste vrouw weer tot leven te wekken.


Stream L'orribile segreto del Dr. Hichcock (1962) online in België

Wil je L'orribile segreto del Dr. Hichcock (1962) kijken? Is de film L'orribile segreto del Dr. Hichcock met Barbara Steele te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je L'orribile segreto del Dr. Hichcock kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 1 augustus 1962
  • Speelduur 88 minuten
  • Genres Horror
  • Productiebedrijven Panda - Società per l'Industria Cinematografica
  • Productielanden Italy
  • Trefwoorden Necrophilia, Sadomasochism, Mad doctor, Hospital, Gothic horror, Italian gothic & Dead wife.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film L'orribile segreto del Dr. Hichcock (1962) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film L'orribile segreto del Dr. Hichcock (1962) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film L'orribile segreto del Dr. Hichcock (1962) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film L'orribile segreto del Dr. Hichcock (1962) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je L'orribile segreto del Dr. Hichcock (1962) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film L'orribile segreto del Dr. Hichcock (1962) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film L'orribile segreto del Dr. Hichcock (1962) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

L'orribile segreto del Dr. Hichcock (1962) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

L'orribile segreto del Dr. Hichcock (1962) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

L'orribile segreto del Dr. Hichcock (1962) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

L'orribile segreto del Dr. Hichcock (1962) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. L'orribile segreto del Dr. Hichcock (1962) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.