Two Evil Eyes 1990

Originele titel: Due occhi diabolici

Als ik je wakker maak... ben je dood.

  • 6.1 256 stemmen
  • 121 min
  • Horror
Trailer afspelen

Two Evil Eyes bevat twee films, gebaseerd op verhalen van Edgar Allen Poe. Het eerste verhaal, 'The Facts in the Case of Mr. Valdemar' (van George A. Romero), gaat over Jessica Valdemar en haar minnaar, die Jessica's zieke en oude echtgenoot hypnotiseren om na zijn dood zijn geld te krijgen. Het tweede verhaal, 'The Black Cat' (van Dario Argento) gaat over fotograaf Roderick Usher, die gek wordt van de kat van zijn vriendin Annabel en besluit de kat te gebruiken voor foto's in zijn nieuwe boek. Maar dan ontdekt zijn vriendin wat er met haar kat is gebeurd.


Stream Two Evil Eyes (1990) online in België

Wil je Two Evil Eyes (1990) kijken? Is de film Two Evil Eyes met Adrienne Barbeau te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Two Evil Eyes kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Two Evil Eyes (1990) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Two Evil Eyes (1990) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 25 januari 1990
  • Speelduur 121 minuten
  • Genres Horror
  • Productie budget $9,000,000
  • Productiebedrijven ADC Films & Gruppo Bema
  • Productielanden Italy & United States of America
  • Trefwoorden Nightmare, Photographer, Cat, Greed, Hallucination, Hypnosis, Alcoholism, Anthology, Zombie & Spirit.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Two Evil Eyes (1990) met Adrienne Barbeau is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je Two Evil Eyes (1990) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Two Evil Eyes (1990) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Two Evil Eyes (1990) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Two Evil Eyes (1990) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Two Evil Eyes (1990) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Two Evil Eyes (1990) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Two Evil Eyes (1990) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Two Evil Eyes (1990) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Two Evil Eyes (1990) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Two Evil Eyes (1990) onbeperkt gratis kijken.

Two Evil Eyes (1990) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Two Evil Eyes (1990) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.