Getting Straight (1970) poster

Getting Straight 1970

  • 6.2 30 stemmen
  • 124 min
  • Komedie Drama Romantiek

Harry Bailey is een ambitieuze student die kostte wat het kost een thesis wil schrijven. Helaas kent hij een hoop tegenslag en komt er van het schrijven niet veel terecht. Tot overmaat van ramp wordt hij verliefd op een meisje en wordt hij door het leger opgeroepen om naar Vietnam te gaan.


Stream Getting Straight (1970) online in België

Wil je Getting Straight (1970) kijken? Is de film Getting Straight met Elliott Gould te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Getting Straight kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Getting Straight te kopen op Amazon Video. Getting Straight (1970) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop Getting Straight (1970)
Huur Getting Straight (1970)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 13 mei 1970
  • Speelduur 124 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Romantiek
  • Opbrengst $13,300,000
  • Productiebedrijven The Organization & Columbia Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden College, Protest & Activism.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Getting Straight (1970) is te koop op Amazon Video. Getting Straight (1970) kan je in België huren op Amazon Video.

De film Getting Straight (1970) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Getting Straight (1970) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Getting Straight (1970) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Getting Straight (1970) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Getting Straight (1970) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Getting Straight (1970) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Getting Straight (1970) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Getting Straight (1970) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Getting Straight (1970) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Getting Straight (1970) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Getting Straight (1970) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.