He Said, She Said 1991

  • 5.9 114 stemmen
  • 111 min
  • Komedie Drama Romantiek
Trailer afspelen

Hij zegt seks, zij zegt romantiek. Hij zegt relatie, zij zegt trouwen. Hij zegt dat hij het niet doet, maar zij hoopt van wel... Gelukkig zijn ze het er allebei over eens dat ze verliefd zijn geworden! Kevin Bacon en Elizabeth Perkins zijn concurrerende journalisten die als ruziënde presentatoren van hun eigen talkshow liefde en succes vinden. Maar de wrijvingen die van de show een hit maken bedreigen hun romance, wanneer de geliefden ontdekken dat ze elk een volledig ander idee hebben over gebonden zijn. Deze frisse komedie over de strijd tussen de seksen beziet de liefde vanuit beide standpunten. In het eerste deel van de film wordt de relatie gezien door zijn ogen, terwijl de tweede helft van de film beeld krijgt vanuit haar perspectief. De beide gezichtspunten zijn enorm verschillend en volstrekt hilarisch; en gecombineerd leveren ze een volledig geslaagde romantische komedie op. Sharon Stone verschijnt ook als zijn goede vriendin (zegt hij) en liefje van altijd (zegt zij).


Stream He Said, She Said (1991) online in België

Wil je He Said, She Said (1991) kijken? Is de film He Said, She Said met Kevin Bacon te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je He Said, She Said kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film He Said, She Said te kopen op Google Play Movies & Amazon Video. He Said, She Said (1991) is te huur op Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop He Said, She Said (1991)
Huur He Said, She Said (1991)
Download ondertiteling voor deze film He Said, She Said (1991)
he_said_she_said Downloaden
He.Said.She.Said.1991.1080p.WEBRip.x264.AAC5.1-[YTS.MX] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 22 februari 1991
  • Speelduur 111 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Romantiek
  • Productie budget $15,000,000
  • Opbrengst $9,804,775
  • Productiebedrijven Paramount
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

He Said, She Said (1991) is te koop op Google Play Movies & Amazon Video. He Said, She Said (1991) kan je in België huren op Google Play Movies & Amazon Video.

De film He Said, She Said (1991) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film He Said, She Said (1991) is te koop op streamingdienst Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film He Said, She Said (1991) huren op Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je He Said, She Said (1991) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film He Said, She Said (1991) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film He Said, She Said (1991) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

He Said, She Said (1991) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

He Said, She Said (1991) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

He Said, She Said (1991) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

He Said, She Said (1991) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. He Said, She Said (1991) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.