Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku 2016

Originele titel: 土竜の唄 香港狂騒曲

  • 7.1 14 stemmen
  • 128 min
  • Actie Komedie
Trailer afspelen

De koele, meedogenloze Todoroki, baas van de Sukiyakai gang, vertelt Hiura dat hij hem adopteert als zoon. Reiji wordt de tweede bevelhebber van Hiura's nieuwe sub-bende. Dat lijkt reden voor feest, maar de Dragon Skulls bedreigen het grondgebied van Todoroki.


Stream Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku (2016) online in België

Wil je Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku (2016) kijken? Is de film Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku met Toma Ikuta te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 23 december 2016
  • Speelduur 128 minuten
  • Genres Actie & Komedie
  • Productiebedrijven OLM
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Yakuza & Chinese mafia.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku (2016) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku (2016) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku (2016) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Mogura No Uta: Hong Kong Kyôsô-Kyoku (2016) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.