The Exorcist 1973

Er gebeurt iets dat bijna niet te bevatten is met een meisje in deze straat, in dit huis... en als laatste redmiddel wordt een man erbij gehaald. Deze man is de Exorcist.

  • 7.7 7651 stemmen
  • 122 min
  • Horror Thriller Drama
Trailer afspelen

Bij opgravingen in Noord-Irak vindt priester-archeoloog Merrin een duivelsbeeldje. Net op hetzelfde moment wordt in Georgetown actrice Chris McNeil opgeschrikt door vreemde geluiden in de kamer van haar twaalfjarig dochtertje Regan.


Stream The Exorcist (1973) online in België

Wil je The Exorcist (1973) kijken? Is de film The Exorcist met Ellen Burstyn te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Exorcist kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Exorcist te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. The Exorcist (1973) is te huur op Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video om online te kijken.

Koop The Exorcist (1973)
Download ondertiteling voor deze film The Exorcist (1973)
The Exorcist 1973 DC 720p BluRay x264 SiNNERS Downloaden
Exorcist I, The Downloaden
Exorcist The Downloaden
Exorcist, The Downloaden
Exorcist I, The Downloaden
The.Exorcist.The.Version.You.Haven't.Seen.Yet.(Recut.Version).Ned.DVD Downloaden
The.Exorcist.1973.Directors.Cut.UHD.BluRay.2160p.TrueHD.Atmos.7.1.HEVC.REMUX-FraMeSToR Downloaden
The.Exorcist.1973.iNTERNAL.DC.1080p.BluRay.x264-LCHD Downloaden
The.Exorcist.1973.2160p.UHD.BluRay.x265.HDR.DD+7.1-Pahe.in Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 26 december 1973
  • Speelduur 122 minuten
  • Genres Horror, Thriller & Drama
  • Productie budget $12,000,000
  • Opbrengst $441,400,000
  • Productiebedrijven Hoya Productions & Warner Bros. Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Religion and supernatural, Exorcism, Holy water, Paranormal phenomena, Possession, Vomit, Satan, Priest, Ouija board, Demon, Strong language, Catholic church, Demonic possession, Disturbed child, Crisis of faith, Sfx, Religious horror & Supernatural horror.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Exorcist (1973) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. The Exorcist (1973) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video.

De film The Exorcist (1973) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Exorcist (1973) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Exorcist (1973) huren op Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Exorcist (1973) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Exorcist (1973) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Exorcist (1973) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Exorcist (1973) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Exorcist (1973) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Exorcist (1973) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Exorcist (1973) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Exorcist (1973) met Ellen Burstyn kopen of huren op Apple TV in België.