Scary Stories to Tell in the Dark 2019

  • 6.5 2536 stemmen
  • 108 min
  • Horror Thriller
Trailer afspelen

Stella is een jong meisje dat nog steeds wordt achtervolgd door de verdwijning van haar moeder op de avond van Halloween - een incident waarvan ze vermoedt dat haar vader meer weet dan dat hij toegeeft. Jaren later zijn Stella en haar vrienden betrokken bij een Halloween-grap die verkeerd afloopt. Maar zijn ze echt in de fout gegaan of was het het werk van een wraakzuchtige geest - een vrouwelijke geest die haar enge verhalen gebruikt om te jagen op een groep tieners, wanneer ze beginnen met het onderzoeken van de verdwijning van meerdere kinderen?


Stream Scary Stories to Tell in the Dark (2019) online in België

Wil je Scary Stories to Tell in the Dark (2019) kijken? Is de film Scary Stories to Tell in the Dark met Zoe Colletti te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Scary Stories to Tell in the Dark kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Scary Stories to Tell in the Dark te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Scary Stories to Tell in the Dark (2019) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV om online te kijken.

Koop Scary Stories to Tell in the Dark (2019)
Huur Scary Stories to Tell in the Dark (2019)
Download ondertiteling voor deze film Scary Stories to Tell in the Dark (2019)
Scary.Stories.to.Tell.in.the.Dark.2019.1080p.BluRay.x264.DTS-HD.MA.5.1-FGT Downloaden
Scary.Stories.to.Tell.in.the.Dark.2019.1080p.BluRay.x264-DRONES Downloaden
Scary.Stories.To.Tell.In.The.Dark.2019.1080p.WEBRip.x264-[YTS.LT] Downloaden
Scary Stories To Tell In The Dark (2019) [BluRay] [1080p] [YTS.LT] Downloaden
01 - Fur Out Furlough - Hot Soup - Barn Dance - Muttley On The Bounty - Soppy Birthday Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 8 augustus 2019
  • Speelduur 108 minuten
  • Genres Horror & Thriller
  • Productie budget $25,000,000
  • Opbrengst $104,500,000
  • Productiebedrijven 1212 Entertainment, Double Dare You Productions, Entertainment One, CBS Films, Rolling Hills, Hivemind & Starlight Culture Entertainment Group
  • Productielanden Canada, Hong Kong & United States of America
  • Trefwoorden Small town, Based on novel or book, Halloween, Haunted house, Scarecrow, Family secrets, Urban legend, Racism, High school friends, Aspiring writer, Draft dodger, 1960s & Folk horror.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Scary Stories to Tell in the Dark (2019) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Scary Stories to Tell in the Dark (2019) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV.

De film Scary Stories to Tell in the Dark (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Scary Stories to Tell in the Dark (2019) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Scary Stories to Tell in the Dark (2019) huren op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Scary Stories to Tell in the Dark (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Scary Stories to Tell in the Dark (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Scary Stories to Tell in the Dark (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Scary Stories to Tell in the Dark (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Scary Stories to Tell in the Dark (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Scary Stories to Tell in the Dark (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Scary Stories to Tell in the Dark (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Scary Stories to Tell in the Dark (2019) met Zoe Colletti kopen of huren op Apple TV in België.