Yogi Beer 2010

Originele titel: Yogi Bear

  • 5.5 837 stemmen
  • 80 min
  • Komedie Familie Animatie Avontuur
Trailer afspelen

Yogi is een beer die in het Yellystone Park woont. Daar staat hij bekend bekend vanwege zijn talloze pogingen om picknick-mandjes te stelen van kampeerders. Dit tot groot ongenoegen van Park Ranger Smith. Yogi wordt altijd bijgestaan door de jonge beer Boo-Boo. Wanneer Yogi erachter komt dat de gierige Mayor Brown het Yellystone Park voor eens en altijd wil sluiten, moet hij een team vormen met Boo-Boo én oude vijand Ranger Smith om dit tegen te gaan, anders zullen families nooit meer kunnen genieten van de natuur en raken Yogi en Boo-Boo hun "thuis" kwijt. Tijdens het avontuur maken ze kennis met Rachel, een natuurdocumentaire-maker, die Yogi en Boo-Boo probeert te filmen voor haar volgende film


Stream Yogi Beer (2010) online in België

Wil je Yogi Beer (2010) kijken? Is de film Yogi Beer met Dan Aykroyd te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Yogi Beer kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Yogi Beer te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Yogi Beer (2010) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Yogi Bear (2010)
Yogi.Bear.DVDRip.XviD-ARROW Downloaden
Yogi.Bear.720p.BluRay.x264-CROSSBOW Downloaden
Yogi Bear 2010 TS V2 XViD IMAGiNE Downloaden
Yogi.Bear.DVDRip.XviD-ARROW Downloaden
Yogi.Bear.2010.DVDRip.Xvid {1337x}-Noir Downloaden
Yogi.Bear.2010.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 17 december 2010
  • Speelduur 80 minuten
  • Genres Komedie, Familie, Animatie & Avontuur
  • Productie budget $80,000,000
  • Opbrengst $203,509,374
  • Productiebedrijven Sunswept Entertainment, De Line Pictures, Rhythm and Hues, Picnic Basket & Warner Bros. Pictures
  • Productielanden United States of America & New Zealand
  • Trefwoorden Picnic, Sandwich & Bear.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Yogi Beer (2010) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Yogi Beer (2010) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Yogi Beer (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Yogi Beer (2010) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Yogi Beer (2010) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Yogi Beer (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Yogi Beer (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Yogi Beer (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Yogi Beer (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Yogi Beer (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Yogi Beer (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Yogi Beer (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Yogi Beer (2010) met Dan Aykroyd kopen of huren op Apple TV in België.