Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk 2016

Originele titel: Howard Lovecraft & the Frozen Kingdom

  • 5 35 stemmen
  • 83 min
  • Familie Animatie Fantasie Horror
Trailer afspelen

Samen met zijn moeder bezoekt de jonge Howard Lovecraft zijn vader Winfield Lovecraft, die patiënt is in een sanatorium. Howard's vader krijgt tijdens het bezoek een angstaanval waarin hij in een onsamenhangende smeekbede Howard vraagt om het boek 'Necronomicon', waarvan hij de schrijver is, te vernietigen. Weer thuis en onder de indruk, krijgt Howard het bewuste boek in zijn bezit. Hij vernietigt het boek niet, maar begint het boek te lezen en spreekt per ongeluk een spreuk uit het boek hardop uit, waarna hij in een duistere wereld vol magie en vreemde wezens terecht komt. Door een vloek verkeert deze wereld in een permanente ijstijd. Om weer naar huis terug te kunnen keren moet Howard de strijd aangaan met de kwade machten die de vloek in stand houden.


Stream Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk (2016) online in België

Wil je Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk (2016) kijken? Is de film Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk met Kiefer O'Reilly te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Howard Lovecraft & the Frozen Kingdom (2016)
howard.lovecraft.and.the.frozen.kingdom.2016.1080p.bluray.x264-sprinter Downloaden
howard.lovecraft.and.the.frozen.kingdom.2016.1080p.bluray.x264-sprinter.mkv Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 20 augustus 2016
  • Speelduur 83 minuten
  • Genres Familie, Animatie, Fantasie & Horror
  • Opbrengst $28,115
  • Productiebedrijven Arcana Studio & Shout! Factory
  • Productielanden Canada
  • Trefwoorden Monster & Snowman.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk (2016) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk (2016) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk (2016) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Howard Lovecraft en het Bevroren Koninkrijk (2016) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.