Godzilla vs. Kong 2021

Een Zal Vallen

  • 7.6 9632 stemmen
  • 113 min
  • Actie Sciencefiction Thriller Avontuur Fantasie
Trailer afspelen

In een nieuwe wereld leven mensen en titanen samen. Maar er is een geheime factie die wil dat de titanen oorlog met elkaar voeren, een strijd die al het leven op aarde zou kunnen bedreigen. Ondertussen trekt een vreemde seismische activiteit op Skull Island de aandacht van zowel Godzilla als Kong. Een oorlog lijkt onafwendbaar.


Stream Godzilla vs. Kong (2021) online in België

Wil je Godzilla vs. Kong (2021) kijken? Is de film Godzilla vs. Kong met Alexander Skarsgård te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Godzilla vs. Kong kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Godzilla vs. Kong (2021) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Godzilla vs. Kong te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Godzilla vs. Kong (2021) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video om online te kijken.

Stream Godzilla vs. Kong (2021) gratis
Download ondertiteling voor deze film Godzilla vs. Kong (2021)
Godzilla.vs.Kong.2021.1080p.10bit.WEBRip.6CH.x265.HEVC-PSA Downloaden
Godzilla.vs.Kong.2021.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.Atmos.x264-MacacoVelho Downloaden
Godzilla.vs.Kong.2021.1080p.BluRay.REMUX.AVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT Downloaden
Godzilla vs Kong Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 24 maart 2021
  • Speelduur 113 minuten
  • Genres Actie, Sciencefiction, Thriller, Avontuur & Fantasie
  • Productie budget $200,000,000
  • Opbrengst $470,116,094
  • Productiebedrijven Legendary Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Giant monster, Dinosaur, Creature feature, Kaiju, Sign languages, Giant ape, Godzilla, Monsterverse, Robot dinosaur & King kong.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Godzilla vs. Kong (2021) met Alexander Skarsgård is te streamen op Netflix. Godzilla vs. Kong (2021) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Godzilla vs. Kong (2021) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video.

Momenteel kun je Godzilla vs. Kong (2021) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Godzilla vs. Kong (2021) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Godzilla vs. Kong (2021) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Godzilla vs. Kong (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Godzilla vs. Kong (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Godzilla vs. Kong (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Godzilla vs. Kong (2021) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Godzilla vs. Kong (2021) onbeperkt gratis kijken.

Godzilla vs. Kong (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Godzilla vs. Kong (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Godzilla vs. Kong (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Godzilla vs. Kong (2021) met Alexander Skarsgård kopen of huren op Apple TV in België.