Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore 2010

Originele titel: Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore

  • 5.2 604 stemmen
  • 82 min
  • Familie Avontuur Komedie Fantasie Actie Animatie
Trailer afspelen

Kitty Galore was ooit een van de beste agenten. Nu heeft ze een duivels plan om de wereld tot haar krabpaal te maken. Niet alleen haar blaffende vijanden, maar ook haar kattige kameraden moeten het hierbij ontgelden. Katten en honden slaan voor het eerst de poten ineen om een wereldwijde CATastrofe te voorkomen.


Stream Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) online in België

Wil je Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) kijken? Is de film Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore met James Marsden te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010)
Huur Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010)
Download ondertiteling voor deze film Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010)
Cats.and.Dogs.The.Revenge.of.Kitty.Galore.DVDRip.XviD-ARROW Downloaden
Cats.and.Dogs.The.Revenge.of.Kitty.Galore.720p.BluRay.x264-CROSSBOW Downloaden
Cats and Dogs The Revenge of Kitty Galore DVDRip XviD-ARROW Downloaden
Cats.and.Dogs.The.Revenge.of.Kitty.Galore.1080p.BluRay.x264-CROSSBOW Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 29 juli 2010
  • Speelduur 82 minuten
  • Genres Familie, Avontuur, Komedie, Fantasie, Actie & Animatie
  • Productie budget $85,000,000
  • Opbrengst $112,483,764
  • Productiebedrijven Village Roadshow Pictures, Polymorphic Pictures, Mad Chance, CD2 Films, Warner Bros. Pictures & Warner Bros. Entertainment
  • Productielanden United States of America & Australia
  • Trefwoorden Torture, Aftercreditsstinger & Duringcreditsstinger.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Cats & Dogs: De Wraak van Kitty Galore (2010) met James Marsden kopen of huren op Apple TV in België.