Wolf in Schaapskleren 2016

Originele titel: Волки и овцы: бе-е-е-зумное превращение

  • 6.2 122 stemmen
  • 85 min
  • Avontuur Animatie Komedie Familie Fantasie Romantiek
Trailer afspelen

In een magisch land leeft een kudde zorgeloze schapen, maar hun vredige leventje wordt ruw verstoord wanneer een groep wolven hun kamp opslaat in het nabijgelegen ravijn. Terwijl de schapen proberen te wennen aan hun nieuwe buren, speelt er bij de wolven de kwestie van het kiezen van een nieuwe leider van de roedel. De populaire maar hopeloze Goofball Grey gaat de uitdaging aan om iedereen, inclusief zijn verloofde Bianca, te bewijzen dat hij de moeite waard is om leider te worden. Maar dan krijgt hij een klein ongelukje: nadat hij een magisch gif heeft ingenomen, belandt hij in het lichaam van een ram! Nu is hij letterlijk een wolf in schaapskleren...


Stream Wolf in Schaapskleren (2016) online in België

Wil je Wolf in Schaapskleren (2016) kijken? Is de film Wolf in Schaapskleren met Александр Петров te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Wolf in Schaapskleren kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Wolf in Schaapskleren (2016) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Wolf in Schaapskleren te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Wolf in Schaapskleren (2016) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream Wolf in Schaapskleren (2016) gratis
Koop Wolf in Schaapskleren (2016)
Huur Wolf in Schaapskleren (2016)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 28 april 2016
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Avontuur, Animatie, Komedie, Familie, Fantasie & Romantiek
  • Opbrengst $4,190,750
  • Productiebedrijven CTB Film Company, Voronezh Animation Studio & Nashe Kino
  • Productielanden Russia
  • Trefwoorden Sheep, Anthropomorphism & Wolves.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Wolf in Schaapskleren (2016) met Александр Петров is te streamen op Amazon Prime Video. Wolf in Schaapskleren (2016) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Wolf in Schaapskleren (2016) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je Wolf in Schaapskleren (2016) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Wolf in Schaapskleren (2016) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Wolf in Schaapskleren (2016) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Wolf in Schaapskleren (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Wolf in Schaapskleren (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Wolf in Schaapskleren (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Wolf in Schaapskleren (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Wolf in Schaapskleren (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Wolf in Schaapskleren (2016) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Wolf in Schaapskleren (2016) onbeperkt gratis kijken.

Wolf in Schaapskleren (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Wolf in Schaapskleren (2016) met Александр Петров kopen of huren op Apple TV in België.