The Brainwashing of My Dad 2015

  • 6 17 stemmen
  • 90 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

Een filmmaker onderzoekt de opkomst van rechtse media door de lens van haar vader, wiens onderdompeling daarin hem radicaliseerde en de fundamenten van hun gezin op zijn grondvesten deed wankelen. Ze ontdekt dat dit politieke fenomeen overal in huiskamers zich voor doet, en onthult welke gevolgen conservatieve media hebben gehad voor gezinnen en de natie.


Stream The Brainwashing of My Dad (2015) online in België

Wil je The Brainwashing of My Dad (2015) kijken? Is de film The Brainwashing of My Dad met Jennifer Senko te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Brainwashing of My Dad kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Brainwashing of My Dad te kopen op Google Play Movies. The Brainwashing of My Dad (2015) is te huur op Google Play Movies om online te kijken.

Koop The Brainwashing of My Dad (2015)
Huur The Brainwashing of My Dad (2015)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 29 juli 2015
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven JSenko Productions & Cinco Dedos Peliculas
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Propaganda & Brainwashing.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Brainwashing of My Dad (2015) is te koop op Google Play Movies. The Brainwashing of My Dad (2015) kan je in België huren op Google Play Movies.

De film The Brainwashing of My Dad (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Brainwashing of My Dad (2015) is te koop op streamingdienst Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Brainwashing of My Dad (2015) huren op Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Brainwashing of My Dad (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Brainwashing of My Dad (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Brainwashing of My Dad (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Brainwashing of My Dad (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Brainwashing of My Dad (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Brainwashing of My Dad (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Brainwashing of My Dad (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Brainwashing of My Dad (2015) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.