Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben (1994) poster

Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben 1994

  • 5.2 6 stemmen
  • 47 min
  • Drama

Nadine is geobsedeerd door een herinnering die gekoppeld is aan een beklijvend deuntje dat ze niet meer kan zingen, totdat ze iemand anders hoort zingen en alles weer op zijn plaats valt. Een melancholische observatie van twee jonge stellen die moeite hebben elkaar te vertrouwen. Ze zijn vol scepsis en zoeken naar een doel in het leven.


Stream Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben (1994) online in België

Wil je Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben (1994) kijken? Is de film Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben met Isabel Karajan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 14 februari 1994
  • Speelduur 47 minuten
  • Genres Drama
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben (1994) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben (1994) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben (1994) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben (1994) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben (1994) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben (1994) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben (1994) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben (1994) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben (1994) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben (1994) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben (1994) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben (1994) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.