Columbus The Lost Voyage (2007) poster

Columbus The Lost Voyage 2007

  • 6.7 3 stemmen
  • 120 min
  • Documentaire Drama Historisch

De vierde reis van Columbus is een totale mislukking geweest: hij heeft de westelijke doorgang niet gevonden, hij heeft geen goud om te laten zien, hij heeft mannen en schepen verloren en zijn pogingen om een ​​kolonie te bouwen zijn mislukt. De vorsten van Spanje zijn niet van plan de rechten en privileges te herstellen die Columbus na de eerste reis zijn ontnomen. En Columbus zal tot schande worden gemaakt. Veel van zijn matrozen die het overleefd hebben, kunnen de reis naar huis niet aan. Ze zullen ervoor kiezen om op Hispaniola of het naburige Puerto Rico te blijven.


Stream Columbus The Lost Voyage (2007) online in België

Wil je Columbus The Lost Voyage (2007) kijken? Is de film Columbus The Lost Voyage met Olegar Fedoro te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Columbus The Lost Voyage kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 8 oktober 2007
  • Speelduur 120 minuten
  • Genres Documentaire, Drama & Historisch
  • Trefwoorden Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Columbus The Lost Voyage (2007) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Columbus The Lost Voyage (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Columbus The Lost Voyage (2007) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Columbus The Lost Voyage (2007) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Columbus The Lost Voyage (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Columbus The Lost Voyage (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Columbus The Lost Voyage (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Columbus The Lost Voyage (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Columbus The Lost Voyage (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Columbus The Lost Voyage (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Columbus The Lost Voyage (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Columbus The Lost Voyage (2007) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.