Bon Bini Holland 2015

  • 5.6 40 stemmen
  • 95 min
  • Komedie
Trailer afspelen

Robertico Florentina is een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van afweet. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Als Robertico de mooie Noëlla Maduro ontmoet en ontdekt dat haar vader Ken Maduro een rijke zakenman is, krijgt Robertico een plan. Als hij Ken weet te overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows, is hij in één klap uit de problemen. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt ingewikkeld als Robertico verliefd wordt op Noëlla. Zal hij zijn zwendel voortzetten of zal hij zijn hart volgen en voor het eerst in zijn leven eerlijk zijn?


Stream Bon Bini Holland (2015) online in België

Wil je Bon Bini Holland (2015) kijken? Is de film Bon Bini Holland met Jandino Asporaat te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bon Bini Holland kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Bon Bini Holland te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Bon Bini Holland (2015) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Bon Bini Holland (2015)
Huur Bon Bini Holland (2015)
Download ondertiteling voor deze film Bon Bini Holland (2015)
Flashpoint S02e07 Hdtv Xvid Notv Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 10 december 2015
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Komedie
  • Opbrengst $5,500,000
  • Productiebedrijven Kaap Holland Film
  • Productielanden Netherlands

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Bon Bini Holland (2015) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Bon Bini Holland (2015) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Bon Bini Holland (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Bon Bini Holland (2015) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Bon Bini Holland (2015) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Bon Bini Holland (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bon Bini Holland (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bon Bini Holland (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bon Bini Holland (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bon Bini Holland (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bon Bini Holland (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bon Bini Holland (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Bon Bini Holland (2015) met Jandino Asporaat kopen of huren op Apple TV in België.