Girl, Interrupted 1999

  • 7.5 3636 stemmen
  • 127 min
  • Drama
Trailer afspelen

Susanna is een tiener met problemen. Volgens een psychiater, die ze nog nooit eerder heeft ontmoet, leidt ze aan een vreemde persoonlijkheidsstoornis. Ze wordt naar een psychiatrische instelling in New England gestuurd waar ze twee jaar doorbrengt in een speciale afdeling voor tieners. Daar leert Susanna omgaan met zichzelf, de andere “gestoorden” en met haar sociopatische vriendin Lisa.


Stream Girl, Interrupted (1999) online in België

Wil je Girl, Interrupted (1999) kijken? Is de film Girl, Interrupted met Winona Ryder te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Girl, Interrupted kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Girl, Interrupted (1999) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Girl, Interrupted te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Girl, Interrupted (1999) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Girl, Interrupted (1999) gratis
Huur Girl, Interrupted (1999)
Download ondertiteling voor deze film Girl, Interrupted (1999)
Girl, Interrupted Downloaden
girl_interupted Downloaden
girl interupted Downloaden
Girl, Interrupted 720p HDTVx264-xOr Downloaden
Girl, Interrupted Downloaden
Girl.Interrupted.1999.HDTV.720p.Bluray.x264.anoXmous Downloaden
Girl.Interrupted.1999.1080p.Bluray.DTS-HD.MA.5.1.x265-Unknown Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 21 december 1999
  • Speelduur 127 minuten
  • Genres Drama
  • Productie budget $40,000,000
  • Opbrengst $48,350,205
  • Productiebedrijven Red Wagon Entertainment & Columbia Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Based on novel or book, Escape, Suicide attempt, Identity, Insanity, Female friendship, Based on true story, Borderline personality disorder, Psychiatric hospital, Mental institution, Female protagonist, Based on memoir or autobiography, Psychiatrist, Mental illness, Psychiatric ward, Meditative, 1960s, Factual, Distressing & Exuberant.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Girl, Interrupted (1999) met Winona Ryder is te streamen op Netflix. Girl, Interrupted (1999) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Girl, Interrupted (1999) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Girl, Interrupted (1999) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Girl, Interrupted (1999) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Girl, Interrupted (1999) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Girl, Interrupted (1999) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Girl, Interrupted (1999) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Girl, Interrupted (1999) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Girl, Interrupted (1999) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Girl, Interrupted (1999) onbeperkt gratis kijken.

Girl, Interrupted (1999) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Girl, Interrupted (1999) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Girl, Interrupted (1999) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Girl, Interrupted (1999) met Winona Ryder kopen of huren op Apple TV in België.