Confessions of a Pop Performer (1975) poster

Bekentenissen van een Popartiest 1975

Originele titel: Confessions of a Pop Performer

  • 5.2 17 stemmen
  • 87 min
  • Komedie

Je hebt 't of je hebt 't niet. Sommige zoals de viriele avonturier Timothy Lea hebben 't altijd! Onze onvermoeibare held gaat in de showbizz. Met zijn zwager richt hij de popgroep Kipper op. Eerst blijft het bij een gekkigheidje in de plaatselijke kroeg, maar via vele extatische optredens en opwindende ontmoetingen, scoren ze uiteindelijk een grote hit. Gelukkig zijn de talloze groupies meer geïnteresseerd in de muziekanten dan in hun muziek...


Stream Bekentenissen van een Popartiest (1975) online in België

Wil je Bekentenissen van een Popartiest (1975) kijken? Is de film Bekentenissen van een Popartiest met Robin Askwith te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bekentenissen van een Popartiest kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Bekentenissen van een Popartiest te kopen op Amazon Video. Bekentenissen van een Popartiest (1975) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop Bekentenissen van een Popartiest (1975)
Huur Bekentenissen van een Popartiest (1975)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 1 januari 1975
  • Speelduur 87 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Columbia Pictures Corporation
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Based on novel or book, Brother-in-law, Exploitation, Sexual humor, Sequel & Pop music.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Bekentenissen van een Popartiest (1975) is te koop op Amazon Video. Bekentenissen van een Popartiest (1975) kan je in België huren op Amazon Video.

De film Bekentenissen van een Popartiest (1975) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Bekentenissen van een Popartiest (1975) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Bekentenissen van een Popartiest (1975) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Bekentenissen van een Popartiest (1975) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bekentenissen van een Popartiest (1975) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bekentenissen van een Popartiest (1975) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bekentenissen van een Popartiest (1975) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bekentenissen van een Popartiest (1975) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bekentenissen van een Popartiest (1975) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bekentenissen van een Popartiest (1975) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Bekentenissen van een Popartiest (1975) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.