Sneekweek 2016

  • 5 60 stemmen
  • 112 min
  • Komedie Thriller Horror
Trailer afspelen

Zes bevriende jongeren, 3 meiden en 3 jongens, komen naar de Sneekweek om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Er is een paar jaar geleden iets misgegaan bij de ballotage van hun studentenhuis. Wanneer blijkt dat de villa niet door één van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op. Ze proberen hun week niet te laten verpesten en feesten door. Maar er gebeuren steeds meer bizarre dingen en als een aantal vrienden door een foute mix van Ritalin en antidepressiva onverwachte bijwerkingen vertoont, vertrouwen ze niemand en zelfs elkaar niet meer. Wat de vakantie van het jaar had moeten zijn, eindigt in een nachtmerrie…


Stream Sneekweek (2016) online in België

Wil je Sneekweek (2016) kijken? Is de film Sneekweek met Carolien Spoor te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sneekweek kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Sneekweek te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Sneekweek (2016) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Huur Sneekweek (2016)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 28 januari 2016
  • Speelduur 112 minuten
  • Genres Komedie, Thriller & Horror
  • Productiebedrijven Marmalade & Farmhouse Film & TV B.V.
  • Productielanden Belgium & Netherlands
  • Trefwoorden Psychopath, Boat, Beer, Knife, Killer & Jacuzzi.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Sneekweek (2016) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Sneekweek (2016) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Sneekweek (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Sneekweek (2016) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Sneekweek (2016) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Sneekweek (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sneekweek (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sneekweek (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sneekweek (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sneekweek (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sneekweek (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sneekweek (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Sneekweek (2016) met Carolien Spoor kopen of huren op Apple TV in België.