Turbulence 1997

It's a killer ride

  • 5.2 224 stemmen
  • 97 min
  • Actie Thriller Misdaad
Trailer afspelen

Kerstavond. Een Boeing 747 is op weg van New York naar Los Angeles met aan boord slechts een handvol passagiers. Een van hen is de arrestant Ryan Weaver (Ray Liotta), een veroordeelde seriemoordenaar die bij aankomst de elektrische stoel te wachten staat. Halverwege de vlucht breekt een enorm noodweer los, waarin Weaver weet te ontsnappen. Met de piloten dood en de overige passagiers opgesloten koerst 's werelds grootste vliegtuig op de automatische piloot richting L.A. Airport. De enige die een ramp kan voorkomen is stewardess Teri Halloran (Lauren Holly). Als ze tenminste uit handen blijft van de levensgevaarlijke Weaver..


Stream Turbulence (1997) online in België

Wil je Turbulence (1997) kijken? Is de film Turbulence met Ray Liotta te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Turbulence kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Turbulence te kopen op Amazon Video. Turbulence (1997) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop Turbulence (1997)
Huur Turbulence (1997)
Download ondertiteling voor deze film Turbulence (1997)
Turbulence Downloaden
turbulence Downloaden
turbulence Downloaden
Renegade - s02e11 - Honor Bound Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 9 januari 1997
  • Speelduur 97 minuten
  • Genres Actie, Thriller & Misdaad
  • Productie budget $55,000,000
  • Opbrengst $11,466,088
  • Productiebedrijven Rysher Entertainment & Metro-Goldwyn-Mayer
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Airplane, Stewardess, Shootout, Air marshal, Christmas & Turbulence.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Turbulence (1997) is te koop op Amazon Video. Turbulence (1997) kan je in België huren op Amazon Video.

De film Turbulence (1997) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Turbulence (1997) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Turbulence (1997) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Turbulence (1997) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Turbulence (1997) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Turbulence (1997) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Turbulence (1997) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Turbulence (1997) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Turbulence (1997) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Turbulence (1997) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Turbulence (1997) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.