Puerto Ricans in Paris 2015

  • 5.8 37 stemmen
  • 82 min
  • Komedie
Trailer afspelen

Luis en Eddie zijn twee Puerto Ricaanse agenten die dienst doen in New York. Omdat de zwarte markt de mode-industrie schaadt, is men in Parijs extra bezorgd wanneer een zeer kostbare tas verdwijnt. De ontwerpers loven dan ook een hoge beloning uit voor degene die de zaak oplost. Honderdvijftigduizend dollar om precies te zijn. Het tweetal veroorzaakt tijdens hun zoektocht nogal wat chaos. Helemaal als ze in Parijs belanden.


Stream Puerto Ricans in Paris (2015) online in België

Wil je Puerto Ricans in Paris (2015) kijken? Is de film Puerto Ricans in Paris met Luis Guzmán te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Puerto Ricans in Paris kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Puerto Ricans in Paris te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Puerto Ricans in Paris (2015) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Puerto Ricans in Paris (2015)
Huur Puerto Ricans in Paris (2015)
Download ondertiteling voor deze film Puerto Ricans in Paris (2015)
Puerto.Ricans.in.Paris.2015.LIMITED.BDRip.x264-GECKOS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 12 juni 2015
  • Speelduur 82 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven PRIP Productions & Focus Features
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Thief, Police investigation, Marriage problems, Ransom note, International crime, Commitment issues & Handbag designs.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Puerto Ricans in Paris (2015) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Puerto Ricans in Paris (2015) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Puerto Ricans in Paris (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Puerto Ricans in Paris (2015) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Puerto Ricans in Paris (2015) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Puerto Ricans in Paris (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Puerto Ricans in Paris (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Puerto Ricans in Paris (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Puerto Ricans in Paris (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Puerto Ricans in Paris (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Puerto Ricans in Paris (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Puerto Ricans in Paris (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Puerto Ricans in Paris (2015) met Luis Guzmán kopen of huren op Apple TV in België.