Jamaica Inn 1939

  • 6.0 203 stemmen
  • 108 min
  • Misdaad Historisch Avontuur Thriller
Trailer afspelen

Engeland, rond 1800. Mary heeft haar beide ouders verloren en wil gaan inwonen bij haar oom en tante die een herberg (Jamaica Inn) runnen in een dorp aan de rotsachtige kust van Cornwall. Aan deze kust leiden opvallend veel schepen schipbreuk. Ze worden vervolgens geplunderd door een bende. Dat de Jamaica Inn middelpunt is van deze criminele activiteiten wordt Mary al snel duidelijk wanneer ze Jem redt uit de moordlustige handen van de bende. Maar wie is de grote man achter de bende?


Stream Jamaica Inn (1939) online in België

Wil je Jamaica Inn (1939) kijken? Is de film Jamaica Inn met Charles Laughton te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jamaica Inn kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Jamaica Inn te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Jamaica Inn (1939) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Jamaica Inn (1939)
Jamaica.Inn.1939.1080p.BluRay.X264-AMIABLE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 11 mei 1939
  • Speelduur 108 minuten
  • Genres Misdaad, Historisch, Avontuur & Thriller
  • Productiebedrijven Mayflower Pictures
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Sea, Based on novel or book, Smuggling (contraband), Undercover agent, Kidnapping, Shipwreck, Greed, Cornwall, england, Black and white, Aristocrat, Multiple murder, Naive young woman, 19th century, Squire, Plunder, Cutthroat & Loyal wife.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Jamaica Inn (1939) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Jamaica Inn (1939) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Jamaica Inn (1939) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Jamaica Inn (1939) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Jamaica Inn (1939) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Jamaica Inn (1939) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jamaica Inn (1939) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jamaica Inn (1939) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Jamaica Inn (1939) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Jamaica Inn (1939) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Jamaica Inn (1939) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jamaica Inn (1939) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Jamaica Inn (1939) met Charles Laughton kopen of huren op Apple TV in België.