By the Sea 2015

  • 5.5 572 stemmen
  • 122 min
  • Drama Romantiek
Trailer afspelen

Het midden van de jaren zeventig. Een koppel, bestaande uit een voormalig danseres en een schrijver, besluit te gaan reizen door Frankrijk. Gedurende hun reis lijken ze steeds verder uit elkaar te groeien, totdat ze terecht komen bij een rustige badplaats. Daar blijven ze hangen en raken betrokken bij de lokale bevolking.


Stream By the Sea (2015) online in België

Wil je By the Sea (2015) kijken? Is de film By the Sea met Angelina Jolie te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je By the Sea kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film By the Sea te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. By the Sea (2015) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film By the Sea (2015)
By.the.Sea.2015.LiMiTED.720p.BluRay.x264-VETO Downloaden
By.the.Sea.2015.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264 Downloaden
By.the.Sea.2015.LiMiTED.BDRip.x264-VETO Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 12 november 2015
  • Speelduur 122 minuten
  • Genres Drama & Romantiek
  • Productie budget $10,000,000
  • Opbrengst $3,727,746
  • Productiebedrijven Pellikola, Plan B Entertainment & Jolie Pas
  • Productielanden United States of America, France & Malta
  • Trefwoorden Hotel, France, 1970s, Sailing, Borderline personality disorder, Alcoholism, Grief, Travel, Confrontation, Argument, Mustache, Unhappiness, Marriage problems, Woman director & Blonde beast.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

By the Sea (2015) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. By the Sea (2015) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film By the Sea (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film By the Sea (2015) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film By the Sea (2015) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je By the Sea (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film By the Sea (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film By the Sea (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

By the Sea (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

By the Sea (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

By the Sea (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

By the Sea (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film By the Sea (2015) met Angelina Jolie kopen of huren op Apple TV in België.