Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik 2014

Originele titel: Die Vampirschwestern 2 - Fledermäuse im Bauch

  • 7 100 stemmen
  • 94 min
  • Avontuur Komedie Familie Fantasie
Trailer afspelen

Zomervakantie. Eindelijk hebben de twee vampier zussen Dakaria en Sylvania de mogelijkheid om uit kamperen te gaan met hun vrienden Helen, Jacob en Ludo. Maar Dakaria komt te weten dat Krypton Krax, een vampierenband, op tournee is door Duitsland. Zij is extreem verliefd op Murdo, de zanger van de groep en daarom sluipt ze 's nachts stiekem het huis uit en vliegt naar het concert, ondanks het verbod van haar ouders. Maar de manager van de band, Xantor, heeft nog een appeltje te schillen met Dakaria's vader.


Stream Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) online in België

Wil je Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) kijken? Is de film Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik met Laura Roge te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik te kopen op Apple TV & Amazon Video. Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014)
Huur Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 16 oktober 2014
  • Speelduur 94 minuten
  • Genres Avontuur, Komedie, Familie & Fantasie
  • Productiebedrijven Cobra Film GmbH, Deutsche Columbia Pictures Filmproduktion, Dor Film-West & Claussen+Wöbke Filmproduktion
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden Vampire, Teenage girl, Based on children's book, Children's book & Sister sister relationship.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) kan je in België huren op Amazon Video.

De film Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Vampier Zusjes 2 - Vleermuizen in je buik (2014) met Laura Roge kopen of huren op Apple TV in België.