Barbie - Dolfijnen Magie 2017

Originele titel: Barbie: Dolphin Magic

  • 6.6 233 stemmen
  • 60 min
  • Animatie Avontuur Familie Fantasie
Trailer afspelen

Barbie en haar zussen gaan op bezoek bij Ken. Hij werkt in de omgeving van een koraalrif, waar hij onderzoek doet naar dolfijnen. Terwijl de zussen aan het duiken zijn zien zij dolfijnen met regenboogkleuren.


Stream Barbie - Dolfijnen Magie (2017) online in België

Wil je Barbie - Dolfijnen Magie (2017) kijken? Is de film Barbie - Dolfijnen Magie met Erica Lindbeck te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Barbie - Dolfijnen Magie kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Barbie - Dolfijnen Magie (2017) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Barbie - Dolfijnen Magie te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Barbie - Dolfijnen Magie (2017) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Barbie - Dolfijnen Magie (2017) gratis
Koop Barbie - Dolfijnen Magie (2017)
Huur Barbie - Dolfijnen Magie (2017)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 20 september 2017
  • Speelduur 60 minuten
  • Genres Animatie, Avontuur, Familie & Fantasie
  • Productiebedrijven Mattel, Arc Productions & Rainmaker Studios
  • Productielanden Canada
  • Trefwoorden Sea, Dolphin, Mermaid & Based on toy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Barbie - Dolfijnen Magie (2017) met Erica Lindbeck is te streamen op Netflix. Barbie - Dolfijnen Magie (2017) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Barbie - Dolfijnen Magie (2017) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Barbie - Dolfijnen Magie (2017) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Barbie - Dolfijnen Magie (2017) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Barbie - Dolfijnen Magie (2017) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Barbie - Dolfijnen Magie (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Barbie - Dolfijnen Magie (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Barbie - Dolfijnen Magie (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Barbie - Dolfijnen Magie (2017) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Barbie - Dolfijnen Magie (2017) onbeperkt gratis kijken.

Barbie - Dolfijnen Magie (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Barbie - Dolfijnen Magie (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Barbie - Dolfijnen Magie (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Barbie - Dolfijnen Magie (2017) met Erica Lindbeck kopen of huren op Apple TV in België.