Dracula Has Risen from the Grave 1968

  • 6.7 172 stemmen
  • 92 min
  • Horror
Trailer afspelen

Het kasteel van Dracula wordt geëxorciseerd. Dracula is woedend en zweert wraak tegen de priester die de rite heeft uitgevoerd. Zijn plan is simpel: hij zal het nichtje van de geestelijke verleiden en tot zijn bruid maken.


Stream Dracula Has Risen from the Grave (1968) online in België

Wil je Dracula Has Risen from the Grave (1968) kijken? Is de film Dracula Has Risen from the Grave met Christopher Lee te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Dracula Has Risen from the Grave kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Dracula Has Risen from the Grave te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Dracula Has Risen from the Grave (1968) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Dracula Has Risen from the Grave (1968)
Huur Dracula Has Risen from the Grave (1968)
Download ondertiteling voor deze film Dracula Has Risen from the Grave (1968)
Dracula Has Risen From The Grave Downloaden
Dracula has risen from the grave Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 7 november 1968
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Horror
  • Productiebedrijven Hammer Film Productions
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Lightning, Vampire, Superstition, Coffin, Castle, Resurrection, Sequel, Revenge, Priest, Impalement, Corpse, Gothic horror, Cross, Hanged girl & Dracula.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Dracula Has Risen from the Grave (1968) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Dracula Has Risen from the Grave (1968) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Dracula Has Risen from the Grave (1968) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Dracula Has Risen from the Grave (1968) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Dracula Has Risen from the Grave (1968) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Dracula Has Risen from the Grave (1968) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Dracula Has Risen from the Grave (1968) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Dracula Has Risen from the Grave (1968) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Dracula Has Risen from the Grave (1968) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Dracula Has Risen from the Grave (1968) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Dracula Has Risen from the Grave (1968) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Dracula Has Risen from the Grave (1968) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Dracula Has Risen from the Grave (1968) met Christopher Lee kopen of huren op Apple TV in België.