Scars of Dracula 1970

  • 6 155 stemmen
  • 96 min
  • Horror
Trailer afspelen

Het dorpje nabij het kasteel van graaf Dracula (Christopher Lee) komt in opstand na de dood van een jonge vrouw. Ze steken het kasteel in brand, maar Dracula's wraak is verschrikkelijk en hij vermoordt alle vrouwen en kinderen die zich in de lokale kerk schuilhielden. Niet ver daar vandaan, moet vrouwenversierder Paul (Christopher Matthews) zijn woonplaats ontvluchten als de grond te heet wordt onder zijn voeten. Teveel vaders en echtgenoten zijn namelijk naar hem op zoek. Hij komt in het dorpje terecht waar het lot hem voert naar Dracula's kasteel.


Stream Scars of Dracula (1970) online in België

Wil je Scars of Dracula (1970) kijken? Is de film Scars of Dracula met Christopher Lee te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Scars of Dracula kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Scars of Dracula te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Scars of Dracula (1970) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Scars of Dracula (1970)
Huur Scars of Dracula (1970)
Download ondertiteling voor deze film Scars of Dracula (1970)
Scars of Dracula (1970) DVDrip Downloaden
Scars.Of.Dracula.1970.1080p.BluRay.x264-[YTS.AM] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 8 november 1970
  • Speelduur 96 minuten
  • Genres Horror
  • Productie budget $478,375
  • Productiebedrijven Hammer Film Productions
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Vampire, Coffin, Castle, Sequel, Priest, Torture, Crucifix, Dismemberment, Urban gothic & Dracula.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Scars of Dracula (1970) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Scars of Dracula (1970) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Scars of Dracula (1970) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Scars of Dracula (1970) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Scars of Dracula (1970) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Scars of Dracula (1970) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Scars of Dracula (1970) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Scars of Dracula (1970) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Scars of Dracula (1970) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Scars of Dracula (1970) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Scars of Dracula (1970) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Scars of Dracula (1970) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Scars of Dracula (1970) met Christopher Lee kopen of huren op Apple TV in België.