劇場版 サイコパス 2015

  • 7.1 201 stemmen
  • 114 min
  • Animatie Sciencefiction Actie
Trailer afspelen

Het jaar 2116 - de Japanse overheid begint de Sibyl System onbemande drone robots te exporteren naar onrustige landen, en het systeem verspreidt zich over de hele wereld. Een land in het midden van een burgeroorlog, SEAUn (de Zuid-Oost-Azië-Unie), voert het Sibyl Systeem in als een experiment. Onder het nieuwe systeem, realiseert de kustplaats Shambala Float een tijdelijke vrede en veiligheid. Maar dan stuurt SEAUn terroristen naar Japan. Ze glijpen door het Sibyl Systeem en vervolgens voeren ze aanvallen uit van binnenuit. De schaduw van een bepaalde man valt over dit incident. Tsunemori die de leiding heeft over de politie, reist naar Shambala Float om onderzoek uit te voeren.


Stream 劇場版 サイコパス (2015) online in België

Wil je 劇場版 サイコパス (2015) kijken? Is de film 劇場版 サイコパス met 花澤香菜 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 劇場版 サイコパス kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je 劇場版 サイコパス (2015) streamen op Amazon Prime Video & Crunchyroll.

Stream 劇場版 サイコパス (2015) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 9 januari 2015
  • Speelduur 114 minuten
  • Genres Animatie, Sciencefiction & Actie
  • Productiebedrijven Production I.G
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Civil war, Conspiracy, Cyberpunk, Terrorism, Adult animation & Injustice.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film 劇場版 サイコパス (2015) met 花澤香菜 is te streamen op Amazon Prime Video & Crunchyroll.

Momenteel kun je 劇場版 サイコパス (2015) streamen op Amazon Prime Video & Crunchyroll in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film 劇場版 サイコパス (2015) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 劇場版 サイコパス (2015) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 劇場版 サイコパス (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 劇場版 サイコパス (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 劇場版 サイコパス (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

劇場版 サイコパス (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

劇場版 サイコパス (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, 劇場版 サイコパス (2015) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je 劇場版 サイコパス (2015) onbeperkt gratis kijken.

劇場版 サイコパス (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 劇場版 サイコパス (2015) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.