Preggoland 2014

  • 5.9 41 stemmen
  • 109 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

Ruth leidt een vrij typisch leven voor een tiener: ze woont bij haar vader, werkt als caissière bij de lokale supermarkt, experimenteert met drugs en alcohol, feest veel en slaapt regelmatig. Het enige probleem is dat Ruth 35 jaar is. Daarnaast heeft ze steeds minder gemeen met haar vriendinnen die allemaal al in een stadium van ouderschap of zwangerschap zijn en openlijk kritisch zijn over Ruth's levensstijl. Wanneer Ruth's zus, Hillary, aankondigt dat ze zwanger is, flapt ze er spontaan uit dat ze ook zwanger is. Hoewel ze in het begin nog haar leugen wil opbiechten komt ze er al snel achter dat het ook veel voordelen heeft. Niet in het minst het feit dat ze opnieuw wordt omarmd door haar vriendinnen.


Stream Preggoland (2014) online in België

Wil je Preggoland (2014) kijken? Is de film Preggoland met Sonja Bennett te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Preggoland kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Preggoland te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Preggoland (2014) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Preggoland (2014)
Huur Preggoland (2014)
Download ondertiteling voor deze film Preggoland (2014)
Preggoland.2014.1080p.iTunes.WEB-DL.DD5.1.H264 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 4 september 2014
  • Speelduur 109 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productiebedrijven Collingwood Management, Optic Nerve Films, Titlecard Pictures, Gravitas Ventures, Mongrel Media & Concept Productions
  • Productielanden Canada
  • Trefwoorden Fake pregnancy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Preggoland (2014) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Preggoland (2014) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Preggoland (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Preggoland (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Preggoland (2014) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Preggoland (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Preggoland (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Preggoland (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Preggoland (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Preggoland (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Preggoland (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Preggoland (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Preggoland (2014) met Sonja Bennett kopen of huren op Apple TV in België.