The Sorcerer's Apprentice 2010

  • 6.1 4793 stemmen
  • 111 min
  • Fantasie Avontuur Actie
Trailer afspelen

Balthazar Blake (Nicolas Cage) is een tovenaarsmeester in het hedendaagse Manhattan die probeert zijn stad te beschermen tegen zijn aartsvijand, Maxim Horvath. Balthazar kan dit echter niet alleen, daarom benadert hij de jonge Dave Stutler (Jay Baruchel). Dave is een doorsnee jongen maar heeft een verborgen potentieel om een tovenaar te kunnen worden. Balthazar neemt de jongen onder zijn hoede en geeft zijn onzekere leerling een stoomcursus magie. Het vergt het uiterste van Dave zijn moed om Balthazars training te overleven, de stad te redden en het meisje van zijn dromen voor zich te winnen.


Stream The Sorcerer's Apprentice (2010) online in België

Wil je The Sorcerer's Apprentice (2010) kijken? Is de film The Sorcerer's Apprentice met Nicolas Cage te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Sorcerer's Apprentice kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Sorcerer's Apprentice (2010) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film The Sorcerer's Apprentice te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Sorcerer's Apprentice (2010) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream The Sorcerer's Apprentice (2010) gratis
Koop The Sorcerer's Apprentice (2010)
Huur The Sorcerer's Apprentice (2010)
Download ondertiteling voor deze film The Sorcerer's Apprentice (2010)
Toon alle ondertiteling versies
The Sorcerer's Apprentice TS XViD-KiNGDOM Downloaden
The Sorcerers Apprentice (2010) DVDRip XviD-MAXSPEED Downloaden
The.Sorcerers.Apprentice.720p.Bluray.x264-CBGB Downloaden
The.Sorcerers.Apprentice.720p.Bluray.x264-CBGB Downloaden
The Sorcerers Apprentice 2010 720p BRRip x264 HDLiTE Downloaden
The Sorcerers Apprentice TS XViD IMAGiNE Downloaden
The Sorcerer's Apprentice (2010) DVDR (xvid) NL sub DMT Downloaden
The.Sorcerers.Apprentice.DVDRip.XviD-DiAMOND Downloaden
The Sorcerer's Apprentice (2010) Downloaden
The.Sorcerers.Apprentice.2010.R2.LiNE.XviD-CLASSiFiED Downloaden
The.Sorcerers.Apprentice.2010.SCR.LiNE.XViD-FOX Downloaden
The Sorcerers Apprentice R2 LiNE XviD -CLASSiFiED Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 13 juli 2010
  • Speelduur 111 minuten
  • Genres Fantasie, Avontuur & Actie
  • Productie budget $150,000,000
  • Opbrengst $215,300,000
  • Productiebedrijven Walt Disney Pictures, Jerry Bruckheimer Films, Saturn Films, Broken Road Productions & Junction Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Witch, Mission, Magic, Mystic, Castle, Sorcerer's apprentice, Sorcery, Sorcerer, Falling in love, Based on movie, Reflection, Magic trick, Wizard, Aftercreditsstinger, Magical creature, Statue, College student, Electric power, Morgana, Magician, Magic book, Live action remake, Good versus evil, Electricity, Spell & sorcery, Salem witch, Magic shop, Magic ring, Callback & Raising the dead.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Sorcerer's Apprentice (2010) met Nicolas Cage is te streamen op Disney Plus. The Sorcerer's Apprentice (2010) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Sorcerer's Apprentice (2010) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je The Sorcerer's Apprentice (2010) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Sorcerer's Apprentice (2010) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Sorcerer's Apprentice (2010) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Sorcerer's Apprentice (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Sorcerer's Apprentice (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Sorcerer's Apprentice (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Sorcerer's Apprentice (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, The Sorcerer's Apprentice (2010) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je The Sorcerer's Apprentice (2010) onbeperkt gratis kijken.

The Sorcerer's Apprentice (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Sorcerer's Apprentice (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Sorcerer's Apprentice (2010) met Nicolas Cage kopen of huren op Apple TV in België.