วีดีโอ คลิปสยอง (2009) poster

วีดีโอ คลิปสยอง 2009

  • 7.5 2 stemmen
  • 83 min
  • Horror Drama

Mobiele telefoons worden tegenwoordig geleverd met een hele reeks nieuwe functies om hun gebruikers te vermaken; ze zijn veel meer dan alleen maar apparaten waarmee gewone telefoongesprekken kunnen worden gevoerd. Maar er schuilt een donkere kant onder het gebruik ervan. Deze film toont een groep mensen die geobsedeerd zijn door video-opnamen van mobiele telefoons: Ken (Paopol Thephasdin) is een reparateur van mobiele telefoons die de gewoonte heeft privévideoclips van de telefoons van zijn klanten te stelen; Pub-dj Aud (Warot Pitakanonda) maakt graag plezier met meisjes en neemt die avonturen op zijn telefoon op om met anderen te delen; en Gaeng (Nuttapong Tangkasam), de café-eigenaar die een pornowebsite maakt met videoclips voor mobiele telefoons. Geen van de personages realiseert zich echter dat hun gewoonte om mobiele telefoons te gebruiken een bedreiging voor hun leven zal worden. De gruwel die hen te wachten staat, reikt ver voorbij hun wildste verbeelding.


Stream วีดีโอ คลิปสยอง (2009) online in België

Wil je วีดีโอ คลิปสยอง (2009) kijken? Is de film วีดีโอ คลิปสยอง met Rojjarin Rodcharouen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je วีดีโอ คลิปสยอง kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 23 april 2009
  • Speelduur 83 minuten
  • Genres Horror & Drama
  • Productiebedrijven Phranakorn Film
  • Productielanden Thailand
  • Trefwoorden Hidden camera.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film วีดีโอ คลิปสยอง (2009) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film วีดีโอ คลิปสยอง (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film วีดีโอ คลิปสยอง (2009) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film วีดีโอ คลิปสยอง (2009) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je วีดีโอ คลิปสยอง (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film วีดีโอ คลิปสยอง (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film วีดีโอ คลิปสยอง (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

วีดีโอ คลิปสยอง (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

วีดีโอ คลิปสยอง (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

วีดีโอ คลิปสยอง (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

วีดีโอ คลิปสยอง (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. วีดีโอ คลิปสยอง (2009) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.