What Lies Beneath 2000

  • 6.4 1746 stemmen
  • 130 min
  • Drama Horror Mysterie Thriller
Trailer afspelen

De briljante wetenschapper Norman Spencer maakt zich zorgen over zijn echtgenote Claire. Sinds hun enige dochter Caitlin op kamers is gegaan, hoort Claire stemmen en ziet ze voortdurend een gezicht van een jonge vrouw gereflecteerd in het water. Claire vermoedt dat de bizarre verschijnselen alles te maken hebben met de nieuwe buren. Ze verdenkt Warren Feur er zelfs van zijn echtgenote Mary te hebben vermoord. Haar geest zou nu in Claires huis ronddwalen. Voor Norman gaat dit te ver en hij stuurt zijn echtgenote naar een therapeut. Die raadt Claire aan om in contact te treden met de geest...


Stream What Lies Beneath (2000) online in België

Wil je What Lies Beneath (2000) kijken? Is de film What Lies Beneath met Harrison Ford te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je What Lies Beneath kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je What Lies Beneath (2000) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film What Lies Beneath te kopen op Amazon Video. What Lies Beneath (2000) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Stream What Lies Beneath (2000) gratis
Koop What Lies Beneath (2000)
Huur What Lies Beneath (2000)
Download ondertiteling voor deze film What Lies Beneath (2000)
Toon alle ondertiteling versies
What Lies Beneath Downloaden
What.Lies.Beneath.2000.Beefstew.RG Downloaden
What.Lies.Beneath.2000.1080p.BluRay.X264-AMIABLE Downloaden
What Lies Beneath (2000) Downloaden
what lies beneath Downloaden
What Lies Beneath (2000) Downloaden
What Lies Beneath (2000) DVDRip x264 Ac3 [TuGAZx] Downloaden
What Lies Beneath Downloaden
What Lies Beneath (2000) Downloaden
What Lies Beneath (2000) Downloaden
What Lies Beneath (2000) Downloaden
What Lies Beneath Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 21 juli 2000
  • Speelduur 130 minuten
  • Genres Drama, Horror, Mysterie & Thriller
  • Productie budget $100,000,000
  • Opbrengst $291,400,000
  • Productiebedrijven DreamWorks Pictures, 20th Century Fox & ImageMovers
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Lake, Therapist, Haunted house, Haunting, Suspicion, Ouija board, Car accident, New neighbor, Vermont, Missing child, Ghost, Séance & Secret.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film What Lies Beneath (2000) met Harrison Ford is te streamen op Disney Plus. What Lies Beneath (2000) is te koop op Amazon Video. What Lies Beneath (2000) kan je in België huren op Amazon Video.

Momenteel kun je What Lies Beneath (2000) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film What Lies Beneath (2000) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film What Lies Beneath (2000) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je What Lies Beneath (2000) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film What Lies Beneath (2000) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film What Lies Beneath (2000) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

What Lies Beneath (2000) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, What Lies Beneath (2000) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je What Lies Beneath (2000) onbeperkt gratis kijken.

What Lies Beneath (2000) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

What Lies Beneath (2000) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. What Lies Beneath (2000) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.