Lil Wayne: The Carter 2009

Originele titel: The Carter

  • 6.6 15 stemmen
  • 75 min
  • Documentaire Muziek
Trailer afspelen

The Carter is een documentairefilm over Dwayne Michael Carter Jr., beter bekend als Lil Wayne. De film is geregisseerd door Adam Bhala Lough en beslaat de periode voor en na het verschijnen van album Tha Carter III, en is opgenomen in 2007 en 2008. Carter probeerde later de publicatie van de film tegen te houden, nadat de film getoond was op het Sundance Festival 2009. Hij klaagde hiervoor de makers van de film aan. De film werd uiteindelijk toch uitgebracht, nadat een rechter de bezwaren van Carter had afgekeurd. De reden dat Carter bezwaar aantekende tegen de film, is waarschijnlijk omdat hij in de film als zware gebruiker van marijuana en hoestdrank als drugs werd getoond. De film, die als indie-film uitgebracht is, werd positief ontvangen. Huffington Post noemde de film een van de beste hip-hopfilms aller tijden. De film stond bovenaan de iTunes-hitlijsten in de week na de release.


Stream Lil Wayne: The Carter (2009) online in België

Wil je Lil Wayne: The Carter (2009) kijken? Is de film Lil Wayne: The Carter met Lil Wayne te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Lil Wayne: The Carter kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 15 januari 2009
  • Speelduur 75 minuten
  • Genres Documentaire & Muziek
  • Productiebedrijven QD3 Entertainment
  • Trefwoorden Rap music.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Lil Wayne: The Carter (2009) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Lil Wayne: The Carter (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Lil Wayne: The Carter (2009) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Lil Wayne: The Carter (2009) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Lil Wayne: The Carter (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Lil Wayne: The Carter (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Lil Wayne: The Carter (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Lil Wayne: The Carter (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Lil Wayne: The Carter (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Lil Wayne: The Carter (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Lil Wayne: The Carter (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Lil Wayne: The Carter (2009) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.