Dahmer 2002

  • 5.3 284 stemmen
  • 89 min
  • Misdaad Drama Thriller Horror
Trailer afspelen

Dit op waarheid gebaseerde verhaal over serial killer Jeffrey Dahmer gaat over een compleet gestoorde en misvormde geest en toont de gruwelijke daden waarvoor Dahmer meerdere malen levenslang kreeg. Jeffrey lionel Dahmer, wordt hij toeval door de politie ontmaskerd, waarna diverse verschikkingen stuk voor stuk aan licht komen. De serial killer Dahmer vermoorde op gruwelijke wijze 17 jonge mannen om enkele van hen vervolgens te consumeren. Laat u meeslepen in de geest van deze man en neem een kijkje in de meedogenloze keuken van èèn van de beruchtste serial killer uit de 20ste eeuw. De film Dahmer is een realistisch vrhaal over een zieke geest en misselijkmakende moorden en wordt verteld van vanuit het perspectief van de legendarische serial killer zelf. Waar stopt de waarheid.


Stream Dahmer (2002) online in België

Wil je Dahmer (2002) kijken? Is de film Dahmer met Jeremy Renner te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Dahmer kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Dahmer (2002) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Dahmer (2002) gratis
Stream Gratis met advertenties Dahmer (2002)
Download ondertiteling voor deze film Dahmer (2002)
Dahmer Downloaden
dahmer Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 21 juni 2002
  • Speelduur 89 minuten
  • Genres Misdaad, Drama, Thriller & Horror
  • Productie budget $250,000
  • Opbrengst $144,008
  • Productiebedrijven Two Left Shoes Films, Blockbuster Films, DEJ Productions & Peninsula Films
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Rape, Necrophilia, Gay club, Biography, Murder, Serial killer, Male masturbation & Drugged drink.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Dahmer (2002) met Jeremy Renner is te streamen op Amazon Prime Video. Dahmer (2002) kan je in België gratis streamen op Rakuten TV.

Momenteel kun je Dahmer (2002) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar. De film Dahmer (2002) is gratis te streamen op Rakuten TV in België. De optie om deze film gratis te bekijken is mogelijk gemaakt door advertenties.

De film Dahmer (2002) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Dahmer (2002) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Dahmer (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Dahmer (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Dahmer (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Dahmer (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Dahmer (2002) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Dahmer (2002) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Dahmer (2002) onbeperkt gratis kijken.

Dahmer (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Dahmer (2002) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.