Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III 1990

  • 5.2 515 stemmen
  • 85 min
  • Horror Thriller
Trailer afspelen

Ryan en Michelle zijn op reis door Texas en komen tijdens hun reis bij een benzinepomp terecht. Hier ontmoeten ze de vriendelijke Tex, die hen wijst op een korte route, die niet op de kaart staat. Als de gestoorde pompbediende Alfredo dan door het lint gaat, besluiten Ryan en Michelle deze route te nemen. Maar het duurt niet lang voor het tweetal is verdwaald en niet weet waar ze naar toe moeten. Als ze dan in het donker hun band proberen te verwisselen, maken ze kennis met Leatherface, een moordlustige maniak met een gigantische kettingzaag.


Stream Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990) online in België

Wil je Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990) kijken? Is de film Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III met Kate Hodge te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990)
LEATHERFACE Downloaden
Leatherface.Texas.Chainsaw.Massacre.III.1990.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden
Leatherface.Texas.Chainsaw.Massacre.III.1990.REMASTERED.1080p.BluRay.x264-WATCHABLE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 12 januari 1990
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Horror & Thriller
  • Productie budget $2,000,000
  • Opbrengst $55,800,000
  • Productiebedrijven Nicolas Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Sequel, Leatherface & Death.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.