Wicked Blood 2014

  • 5.4 85 stemmen
  • 90 min
  • Actie Drama Thriller
Trailer afspelen

Hannah Lee is een slim tienermeisje dat gevangen zit in de duistere zuidelijke onderwereld vol geweld, wapens, drugs en wrede motorbendes. Verwaarloosd door haar zus Amber, is haar enige toevlucht haar drugsverslaafde oom Donny. Beide leven ze in angst voor 'Oom Frank', die het illegale familiebedrijf met ijzeren vuist leidt, waarbij hij geholpen wordt door zijn psychotische broer Bobby. Wanneer Amber verliefd wordt op 'Wild Bill', de rivaal van de familie, realiseert ze zich dat er wraak zal volgen.


Stream Wicked Blood (2014) online in België

Wil je Wicked Blood (2014) kijken? Is de film Wicked Blood met Abigail Breslin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Wicked Blood kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Wicked Blood te kopen op Apple TV. Wicked Blood (2014) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Wicked Blood (2014)
Huur Wicked Blood (2014)
Download ondertiteling voor deze film Wicked Blood (2014)
rvl-wbld1080p Downloaden
Wicked Blood 2014 RERIP 720p BluRay x264-ROVERS Downloaden
Wicked Blood 2014 1080p DUTCH Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 4 maart 2014
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Actie, Drama & Thriller
  • Productie budget $3,500,000
  • Productiebedrijven NAZZ Productions, Industrial Entertainment, Primary Pictures, Thunder Smoke Media & VMI Worldwide
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Wicked Blood (2014) is te koop op Apple TV. Wicked Blood (2014) kan je in België huren op Apple TV.

De film Wicked Blood (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Wicked Blood (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Wicked Blood (2014) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Wicked Blood (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Wicked Blood (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Wicked Blood (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Wicked Blood (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Wicked Blood (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Wicked Blood (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Wicked Blood (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Wicked Blood (2014) met Abigail Breslin kopen of huren op Apple TV in België.