Minuscule en de Mierenvallei 2013

Originele titel: Minuscule - La vallée des fourmis perdues

  • 6.9 428 stemmen
  • 89 min
  • Animatie Avontuur Familie
Trailer afspelen

Op een rustige open picknickplaats die na een storm verlaten is ontstaat een oorlog tussen twee rivaliserende bendes van mieren. De inzet: een doos suiker. Het is in deze onrust dat een jong lieveheersbeestje bevriend raakt met een zwarte mier en besluit om haar te redden uit het vreselijke rode mierennest.


Stream Minuscule en de Mierenvallei (2013) online in België

Wil je Minuscule en de Mierenvallei (2013) kijken? Is de film Minuscule en de Mierenvallei met John DeCantis te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Minuscule en de Mierenvallei kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Minuscule en de Mierenvallei (2013) streamen op Sooner & CineMember. Het is mogelijk om de film Minuscule en de Mierenvallei te kopen op Apple TV, Sooner & Amazon Video. Minuscule en de Mierenvallei (2013) is te huur op Apple TV, Sooner & Amazon Video om online te kijken.

Stream Minuscule en de Mierenvallei (2013) gratis
Koop Minuscule en de Mierenvallei (2013)
Huur Minuscule en de Mierenvallei (2013)
Download ondertiteling voor deze film Minuscule - La vallée des fourmis perdues (2013)
Minuscule, Valley of the Lost Ants (2013) 1080p NL Subs Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 17 november 2013
  • Speelduur 89 minuten
  • Genres Animatie, Avontuur & Familie
  • Productie budget $19,700,000
  • Opbrengst $30,000,000
  • Productiebedrijven Nozon, Futurikon, Entre Chien et Loup, Futurikon Production II & Mollywood
  • Productielanden Belgium & France
  • Trefwoorden Picnic, Ant, Fictional war, Nature, Ladybug & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Minuscule en de Mierenvallei (2013) met John DeCantis is te streamen op Sooner & CineMember. Minuscule en de Mierenvallei (2013) is te koop op Apple TV, Sooner & Amazon Video. Minuscule en de Mierenvallei (2013) kan je in België huren op Apple TV, Sooner & Amazon Video.

Momenteel kun je Minuscule en de Mierenvallei (2013) streamen op Sooner & CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Minuscule en de Mierenvallei (2013) is te koop op streamingdienst Apple TV, Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Minuscule en de Mierenvallei (2013) huren op Apple TV, Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Minuscule en de Mierenvallei (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Minuscule en de Mierenvallei (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Minuscule en de Mierenvallei (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Minuscule en de Mierenvallei (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Minuscule en de Mierenvallei (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Minuscule en de Mierenvallei (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Minuscule en de Mierenvallei (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Minuscule en de Mierenvallei (2013) met John DeCantis kopen of huren op Apple TV in België.