Titanic's Final Mystery 2012

  • 7.7 7 stemmen
  • 92 min
  • Documentaire Historisch Drama
Trailer afspelen

Het zinken van de RMS Titanic blijft een van de meest duurzame en mysterieuze tragedies van de 20e eeuw. Tientallen jaren lang hebben zowel onderzoekers als amateurs theorieën geopperd over waarom dit gebeurde en wie verantwoordelijk was voor het buitengewone verlies aan mensenlevens, maar geen enkel antwoord kon volledig verklaren wat er gebeurde. Tot nu. Ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van de beruchte ramp gaat Smithsonian Channel Titanic's Final Mystery in première. De twee uur durende special onderzoekt een eeuw aan theorieën en onthult verbazingwekkend nieuw forensisch bewijs dat de meest waarschijnlijke theorie voor de zaak bewijst.


Stream Titanic's Final Mystery (2012) online in België

Wil je Titanic's Final Mystery (2012) kijken? Is de film Titanic's Final Mystery te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Titanic's Final Mystery kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 29 mei 2012
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Documentaire, Historisch & Drama
  • Productiebedrijven Smithsonian Channel & Airborne TV & Film
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Titanic, Forensic science, Forensic, Historical drama, Forensic archaeology, Ship wreck, Observational documentary, Documentary, Site investigations, Historical documentary, Forensic evidence & Documentaire.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Titanic's Final Mystery (2012) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Titanic's Final Mystery (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Titanic's Final Mystery (2012) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Titanic's Final Mystery (2012) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Titanic's Final Mystery (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Titanic's Final Mystery (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Titanic's Final Mystery (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Titanic's Final Mystery (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Titanic's Final Mystery (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Titanic's Final Mystery (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Titanic's Final Mystery (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Titanic's Final Mystery (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.