Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) poster

Marvel One-Shot: All Hail the King 2014

  • 6.7 495 stemmen
  • 14 min
  • Actie Komedie Fantasie

Trevor Slattery zit vast in de Seagate gevangenis. Hij leeft daar als een koning, heeft zijn eigen persoonlijke "Butler" Herman en andere gevangenen die functioneren als zijn fanclub en bodyguards. Slattery is aan het praten met een andere documentaire maker Jackson Norrisom de gebeurtenissen van de Mandarin zoals gezien in Iron Man 3 te beschrijven. Norris vertelt Slattery uiteindelijk dat zijn vertolking van The Mandarin kwaad bloed heeft gezet bij andere mensen. De echte Ten Rings terroristen organisatie, waar Slattery niet eens het bestaan van wist. Norris vertelt hem over de geschiedenis van the Mandarin en de terroristische organisatie, voordat hij onthult dat hij ook een lid is van dezelfde organisatie. De echte reden van het interview van Norriss met Slattery is om hem te bevrijden uit de gevangenis en hem voor te stellen aan de echte Mandarin. Met dit in gedachten, heeft Slattery nog steeds geen idee van de gevolgen van zijn vertolking van the Mandarin.


Stream Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) online in België

Wil je Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) kijken? Is de film Marvel One-Shot: All Hail the King met Ben Kingsley te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Marvel One-Shot: All Hail the King kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) streamen op Disney Plus.

Stream Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) gratis
Download ondertiteling voor deze film Marvel One-Shot: All Hail the King (2014)
Marvel.One.Shot.All.Hail.The.King.2014.1080p.BluRay.DTS-HD.MA.7.1.x264-Publi Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 4 februari 2014
  • Speelduur 14 minuten
  • Genres Actie, Komedie & Fantasie
  • Productiebedrijven Marvel Studios
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Based on comic, Marvel cinematic universe (mcu) & Short film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) met Ben Kingsley is te streamen op Disney Plus.

Momenteel kun je Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) onbeperkt gratis kijken.

Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Marvel One-Shot: All Hail the King (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.