Ana Ana 2014

A cinematic poem

  • 75 min
  • Documentaire Drama
Trailer afspelen

In Ana Ana filmen de vier hoofdpersonen voor een belangrijk deel zelf. Zij vertellen over zichzelf, rechtstreeks in de camera, en spelen met persoonlijke metaforen. We zien op een heel intieme manier wie ze zijn, wat hun dromen en verlangens zijn, en hoe zij op talloze obstakels botsen. Met prachtige cinematografische beelden neemt het verhaal ons mee naar overweldigende stad Caïro, maar ook naar meer abstracte of lege landschappen, als de woestijn. Het is als de balans die de vrouwen proberen te vinden tussen hun vrije innerlijke wereld en de luidruchtige, vaak bedreigende buitenwereld. Er is chaos versus verstilling, in beeld en geluid – en droom versus realiteit. Ana Ana is een ode aan zelfontplooiing en creatieve vrijheid van expressie, in een tijd waarin het optimisme van de revolutie steeds verder verloren raakt.


Stream Ana Ana (2014) online in België

Wil je Ana Ana (2014) kijken? Is de film Ana Ana te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Ana Ana kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 13 maart 2014
  • Speelduur 75 minuten
  • Genres Documentaire & Drama
  • Trefwoorden Woman director.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Ana Ana (2014) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Ana Ana (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Ana Ana (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Ana Ana (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Ana Ana (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Ana Ana (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Ana Ana (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ana Ana (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ana Ana (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ana Ana (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Ana Ana (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Ana Ana (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.