Johan Falk: Operation Näktergal (2009) poster

Johan Falk: Operation Näktergal 2009

  • 6.2 39 stemmen
  • 90 min
  • Actie Thriller Misdaad

De politie-eenheid "GSI" van de stad Göteborg heeft orders gekregen om daders te identificeren en te arresteren die verantwoordelijk zijn voor de invoer van jonge vrouwen uit Oost-Europa naar Zweden. Ze worden gebruikt in de georganiseerde prostitutie. Johan Falk werft een jong Pools meisje dat op een passagiersschip werkt dat tussen Duitsland en Zweden vaart en inzicht heeft in de georganiseerde mensensmokkel. Het gaat beter dan iemand ooit had gehoopt en naarmate de zaken vorderen, komen ze in een moreel grijs gebied terecht ...


Stream Johan Falk: Operation Näktergal (2009) online in België

Wil je Johan Falk: Operation Näktergal (2009) kijken? Is de film Johan Falk: Operation Näktergal met Jakob Eklund te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Johan Falk: Operation Näktergal kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 3 november 2009
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Actie, Thriller & Misdaad
  • Productiebedrijven Nordisk Film Denmark
  • Productielanden Sweden
  • Trefwoorden Police, Human trafficking & Murder.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Johan Falk: Operation Näktergal (2009) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Johan Falk: Operation Näktergal (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Johan Falk: Operation Näktergal (2009) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Johan Falk: Operation Näktergal (2009) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Johan Falk: Operation Näktergal (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Johan Falk: Operation Näktergal (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Johan Falk: Operation Näktergal (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Johan Falk: Operation Näktergal (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Johan Falk: Operation Näktergal (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Johan Falk: Operation Näktergal (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Johan Falk: Operation Näktergal (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Johan Falk: Operation Näktergal (2009) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.