Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) poster

Hälsoresan - En smal film av stor vikt 1999

  • 4.1 43 stemmen
  • 105 min
  • Komedie

De film gaat over het kuuroord Granhedsgården in Dalarna, Zweden, en ze hebben een probleem. Ze hebben helemaal niet veel gasten en er moet iets gebeuren. Tegelijkertijd is Stig-Helmer een beetje depressief nadat zijn vriendin hem heeft verlaten, en dus leeft hij van junkfood. Zijn beste vriend Ole nodigt hem uit om mee te gaan naar het kuuroord Granhedsgården. Nu begint de gekte.


Stream Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) online in België

Wil je Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) kijken? Is de film Hälsoresan - En smal film av stor vikt met Lasse Åberg te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hälsoresan - En smal film av stor vikt kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) streamen op Netflix.

Stream Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) gratis
Download ondertiteling voor deze film Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999)
The.Health.Journey.1999.SWEDISH.720p.NF.WEB-DL.DDP5.1.x264-PAAI Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 25 december 1999
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven SF Studios, Viking Film & Smart Egg Pictures
  • Productielanden United Kingdom & Sweden

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) met Lasse Åberg is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) onbeperkt gratis kijken.

Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.