Love Is Strange 2014

  • 6.4 273 stemmen
  • 94 min
  • Drama
Trailer afspelen

Na een relatie van 39 jaar treden kunstschilder Ben en pianoleraar George eindelijk in het huwelijksbootje tijdens een idyllische ceremonie in hun geliefde stad New York. Maar bij de katholieke school waar George werkt wordt het nieuws niet goed ontvangen en is zijn ontslag het gevolg. Het pasgetrouwde stel kan niet anders dan hun appartement te verkopen en terwijl ze op zoek gaan naar een goedkopere woning, moeten ze noodgedwongen gescheiden van elkaar bij familie en vrienden intrekken. Hun relatie wordt flink op de proef gesteld en al snel blijkt dat zij niet de enigen zijn die moeite hebben met de nieuwe gezinssamenstellingen.


Stream Love Is Strange (2014) online in België

Wil je Love Is Strange (2014) kijken? Is de film Love Is Strange met John Lithgow te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Love Is Strange kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Love Is Strange (2014) streamen op CineMember. Het is mogelijk om de film Love Is Strange te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Love Is Strange (2014) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream Love Is Strange (2014) gratis
Koop Love Is Strange (2014)
Huur Love Is Strange (2014)
Download ondertiteling voor deze film Love Is Strange (2014)
Love.Is.Strange.2014.1080p.BluRay.X264-Japhson Downloaden
Soap Tv serie 1977 Dvdrip S04E03 Downloaden
Love is Strange (2014) BluRay 1080p DTS-HD AC3 NL-RetailSub REMUX Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 7 februari 2014
  • Speelduur 94 minuten
  • Genres Drama
  • Opbrengst $2,262,223
  • Productiebedrijven Parts & Labor, Mm...Buttered Panini Productions & Charlie Guidance
  • Productielanden Brazil, France, Greece & United States of America
  • Trefwoorden New york city, Male homosexuality & Wedding.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Love Is Strange (2014) met John Lithgow is te streamen op CineMember. Love Is Strange (2014) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Love Is Strange (2014) kan je in België huren op Apple TV.

Momenteel kun je Love Is Strange (2014) streamen op CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Love Is Strange (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Love Is Strange (2014) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Love Is Strange (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Love Is Strange (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Love Is Strange (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Love Is Strange (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Love Is Strange (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Love Is Strange (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Love Is Strange (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Love Is Strange (2014) met John Lithgow kopen of huren op Apple TV in België.