Enemies Closer 2013

  • 5.3 172 stemmen
  • 85 min
  • Thriller Actie
Trailer afspelen

Boswachter en voormalig Navy Seal Henry wordt door een drugskartel gedwongen om te helpen een grote zending drugs te achterhalen, die vermist is bij de Amerikaans-Canadese grens. In de bossen loopt hij een man tegen het lijf die wraak op Henry wil nemen. Terwijl de spanningen hoog oplopen zullen beide mannen moeten vechten om uit het bos te ontsnappen en het kartel te verslaan.


Stream Enemies Closer (2013) online in België

Wil je Enemies Closer (2013) kijken? Is de film Enemies Closer met Jean-Claude Van Damme te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Enemies Closer kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Enemies Closer (2013) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Enemies Closer te kopen op Apple TV & Amazon Video. Enemies Closer (2013) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Enemies Closer (2013) gratis
Stream Gratis met advertenties Enemies Closer (2013)
Koop Enemies Closer (2013)
Huur Enemies Closer (2013)
Download ondertiteling voor deze film Enemies Closer (2013)
Enemies Closer 2013 DVDRip x264 AC3-MiLLENiUM Downloaden
Enemies.Closer.2013.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 4 december 2013
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Thriller & Actie
  • Productie budget $5,000,000
  • Productiebedrijven After Dark Films, Bomar OOD, Payton Productions, Boulston Productions Limited & Signature Entertainment
  • Productielanden United Kingdom & United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Enemies Closer (2013) met Jean-Claude Van Damme is te streamen op Amazon Prime Video. Enemies Closer (2013) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Enemies Closer (2013) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video. Enemies Closer (2013) kan je in België gratis streamen op Rakuten TV.

Momenteel kun je Enemies Closer (2013) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar. De film Enemies Closer (2013) is gratis te streamen op Rakuten TV in België. De optie om deze film gratis te bekijken is mogelijk gemaakt door advertenties.

De film Enemies Closer (2013) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Enemies Closer (2013) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Enemies Closer (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Enemies Closer (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Enemies Closer (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Enemies Closer (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Enemies Closer (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Enemies Closer (2013) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Enemies Closer (2013) onbeperkt gratis kijken.

Enemies Closer (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Enemies Closer (2013) met Jean-Claude Van Damme kopen of huren op Apple TV in België.